Ilyasthegreat » how dare u lost our numbers laa chuck...
Chakravarthy » Yo! Ilyas, Aneep. How r u guyz? Wer u working now? Call me up wen u guyz r free. I lost ur numbers. Sorry! Visit my blog when u guys have some time http://thejokeparadise.blogspot.com/
caseceo » okey laa henry
aneep » see me when u free http://helpmefixz.blogspot.com
aneep » elllo..
aneep » elllo..
caseceo » nanti kawan aku sumer dah kawen, aku kawen laa. lagipun watper nak kawen cepat2. kalo kaya takper gak
kruup » weh ko biler nak kawen kawan2 ko dah ramai yg kawin dah
anakjati » tun mahathir tinggal kat mines je. takpun guna alamat ofis dia. www.perdana.org.my
yukiloh » as'kum... saye nak mintak tolong!!!!1 nak alamat rumah tun mahathir!!! cepat nak anto kad jemputan nie!!!
caseceo » halo-halo
caseceo » quatre-vingt deux
kambingpkp »
caseceo » aiks. kambing plak. ari tu kucing. makin banyak menatang dlm blog aku nih wei
kambingpkp » setuju! setuju!
caseceo » mana ada...tu bukan kutuk. tu nama dier fakta hehe
nangnak » wei tukun hang kutuk dr. fadzil he.. aku repot nanti sama dia
caseceo » weh ko ni tompok ke kucing yg kelabu tu ker yg hitam?
caseceo » weh dah 2 tahun aku blajar french takder pon aku paham aper yg ko tulis except yg 3 first tuh
kucingkc » bukan bebel tu bahase france la...aku baru blaja tuh je stakat nie
caseceo » aper yg ko bebel nih samdol...
kucingkc » esprit de' corp zidane malisie de langkawi.trazeguet pires barthez marseille, nantes alfonso de albuequer.wassalam
kucingkc » sorry bukan mama, tp mamat..typing error
kucingkc » smart giler mama yg kat gambaq tuh..
kucingkc » alo tukunnnn
anakjati » maner aku tau
mashrez » weh list nama yg dpt stay dah kuar blom?
anakjati » penat aku buat shoutbox nih. kalo tak jadik tatau lar...
anakjati » testing testing